BSI craftmanship

Fabrikant van PVC buizen, gaande van riolering tot sanitair en regenwaterafvoer, tot polyethyleen-, kabelbescherming- en electrobuizen… BSI maakt deel uit van de BSI-groep (eigendom van de Belgische familie Ide). De onderstaande ondernemingen maken deel uit van de groep:
Bsi-tuyau-electro
Bsi-pe-kabelbeschermingsbuis
BSI-sanitairbuizen

FONDATEL is een Belgische gieterij die een breed gamma van hoogwaardige producten aanbiedt die een referentie zijn in onder andere België en Frankrijk Een zeer grote voorraad en een efficiënte logistieke organisatie liggen aan de basis van zeer korte leveringstermijnen. Resoluut gericht op innovatie, FONDATEL biedt regelmatig nieuwe producten die voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers en openbare werken bedrijven.

Producent van composiet deksels, vervaardigd uit met glasvezel versterkt polyurethaan en zijn zeer licht in verhouding tot de afmetingen en belastingsklasse.

fabrikant van rotomoulage-produkten

Meest volledige gamma geulen in polyesterbeton, gaande van belastingklasse A15 tot en met F900, verkrijgbaar met rooster galva, mazenrooster, gietijzer.